Przepisy Robico - gotuj z nami na zdrowie!

12 sierpień 2020
1 (1)

Czas przygotowania: ok. 5 minut
Porcja: 2
Poziom trudności: bardzo łatwy
253 kcal / 1 porcję

Jeżynowe smoothie z nutą kokosową

Składniki:

400 ml Kefir Robico
125 g jeżyn (świeżych lub mrożonych)
2 łyżki wiórków kokosowych
2 łyżki miodu (lub syropu z agawy)


Wartość odżywcza na 1 porcję:

  • Kalorie:

    253.0 kCal
  • Białko:

    9.0 g
  • Tłuszcze:

    8.0 g
  • Węglowodany:

    40.0 g
  • Błonnik:

    3.0 g

Jak przygotować:

KROK 1: Do blendera dodaj Kefir Robico, jeżyny, miód i wiórki kokosowe.
KROK 2: Wszystkie składniki zblenduj do uzyskania gładkiej konsystencji. 

Aby koktajl był zimniejszy i bardziej orzeźwiający użyj jeżyn mrożonych, spełnią także funkcję kostek lodu.


Smacznego!