Przepisy Robico - gotuj z nami na zdrowie!

20 sierpień 2015
3.9 (14)

Czas - 10 minut

Porcja - 1 osoba

Poziom trudności - łatwy


Orzeźwiający koktajl z jarmużem i awokado

Składniki:

  • Kefir Robico 400 g
  • dojrzałe awokado (1 sztuka)
  • ogórek (pół)
  • kiwi (2 sztuki)
  • jarmuż (3-4 liście)
  • roszponka (2 garście)
  • miód lub stewia

  • Kalorie:

    78,5 kCal
  • Białko:

    2,6 g
  • Tłuszcze:

    3,3 g
  • Węglowodany:

    11,1 g
  • Błonnik:

    1,7 g

Jak przygotować:

KROK 1: Do blendera wrzuć oczyszczone jarmuż i roszponkę, dołóż zielonego ogórka i obrane kiwi oraz miąższ z awokado. 

KROK 2: Całość zalej Kefirem Robico, dodaj trzy kostki lodu i uruchom blender na najwyższych obrotach. 

Rozkoszuj się musującym, idealnie gładkim i orzeźwiającym smakiem zdrowego koktajlu!